Wanted

Inlägget innehåller reklamlänkar

Kängor - HÄR / Jacka - HÄR / Mössa - HÄR

Ett skepp kommer lastat med massor av måndagsfavoriter i butik. Herreguuud så mycket snyggt! Jag köpte ju ett par Dr Martens i helgen som jag är svinnöjd över. Gillar även dom här i den helsvarta modellen, och just dessa är lite mjukare i tyget och inte lika hårda som dom klassiska. Tips om ni är känsliga! 


Bh - HÄR / Trosor - HÄR / Polotröja - HÄR / Klänning - HÄR / Väska - HÄR

Underkläder och stickade tröjor är något jag hade behövt i min garderob nu faktiskt. Eller kanske gå och tvätta snarare haha.. Har på riktigt typ 100 trosor men just nu ligger alla i tvätthögen tror jag. Väldigt fina är dom här iallafall, mitt favoritmärke när det kommer till underkläder <3 Hur fin är inte den glittriga klänningen btw? Så festlig. 


Jacka - HÄR / Sneakers - HÄR / Ulljacka - HÄR

Älskar sneakers från Veja men har aldrig sett den här modellen innan? Sjukt snygga var dom iallafall!! Och sportiga. Perfekta till en helsvart outfit, med en gosig kappa till :-) 


Tröja - HÄR / Stövlar - HÄR / Jacka - HÄR

Okej den här jackan är nog min favorit! Älskar rutigt och gillar att den här var lagom diskret men ändå väldigt höstig och snygg. Kanske höstens snyggaste plagg? Ett tips om ni vill vara varma (men ändå snygga haha) är att köpa en tunn tunn dunjacka eller väst och ha under såna här jackor som kanske inte håller i minusgrader. Typ en sån här. Så smart! 

Gillar

Kommentarer