Wanted right now

Inlägget innehåller reklamlänkar från NA-KD.com, Lyko.se, H&M.com, Ginatricot.se

Vit topp med knappar - HÄR / Jeanskjol - HÄR / Vitt linne - HÄR / Klänning - HÄR / Kjol - HÄR / Blus - HÄR

Vitt är ju så jäkla fräscht alltså. Speciellt vitt på vitt tycker jag :-) Älskar såna här söta fina toppar just nu, sen kan man ha typ en coolare jacka över eller några snygga sneakers om man inte vill att det ska bli för "gulligt". Jag tycker iallafall att det ser väldigt somrigt och fint ut! 

Baddräkt - HÄR / Svart överdel - HÄR / Svart underdel - HÄR / Vit överdel - HÄR / Vit underdel - HÄR

Men alltså wow vilka fina bikinis! Allt kostar under 300 kr, alltså delarna kostar 149:-/st vilket jag tycker är ett väldigt bra pris på bikinis. Älskar modellerna på bikinis just nu, det är väldigt mycket höga midjor, och liksom lite mer täckande. I likeeee! Lite sugen på den svarta bikinin eller den vita baddräkten. Så fint med skärpet, men går att ta bort också. 

Snäckfat - HÄR / Tallrik - HÄR / Skål - HÄR / Minivas - HÄR

Och när det kommer till inredning dras jag till vitt, beigt och lite dov rosa färg. Ser ju så vårigt ut!!! Måste dock säga att det är rätt skönt att bo här i New York och släppa allt som har med "hemmet" och göra, alltså hur man vill bo, vart någonstans, och hur det ska se ut haha. Det får vänta tills det är dags helt enkelt och det är så skönt. 

Nyponfröolja - HÄR / Strobe cream - HÄR / Färgad fuktkräm - HÄR

Lite beauty grejer jag är sugen på. Någon av er som testat den här nyponfrö-oljan från The Ordinary. Behöver en olja till mitt ansikte, men är ute efter ett budgetalternativ. Dock hört att denna ska vara grym! Sen är jag lite sugen på att köpa foundationen till höger, eller det är mer som en lättare BB Cream eller dagkräm med färg. Haft den för några år sen och älskade den, speciellt på sommaren då den inte täcker så mycket - och även ger spf 30! Att blanda den med strobe-krämen från Mac vore det bästa :-) Båda är på 20% rabatt nu. 


Gillar

Kommentarer