Wanted: till lägenheten

Inlägget innehåller reklamlänkar

Interior on my mind..

1. Stolar - HÄR / 2. Taklampa - HÄR / 3. Soffbord - HÄR / 4. Liten kruka - HÄR / 5. Större kruka - HÄR / 6. Spegel - HÄR (50%!) / 7. Fat - HÄR / 8. Poster - HÄR / 9. Linnegardin - HÄR / 10. Ljusstake - HÄR / 11. Lampa - HÄR / 12. Kuddfodral - HÄR

Det kliar i mina fingrar efter att få "klart" här i lägenheten!! Samtidigt vill jag typ dra ut på det för jag tycker det är så mysigt att fixa och ha saker att se fram emot hehe. Men näst på tur skulle jag verkligen vilja fixa med saker jag pratat om lääänge, nämligen lite posters/tavlor på väggarna, en kökslampa, gardiner och ett soffbord. Jag beställde faktiskt nyss soffbordet här ovan!! Ni som följt mig vet ju hur svårt jag haft att hitta ett jag gillar haha, jag har blivit så less på det att jag nästan gett upp efter att kollat varenda hemsida (känns det som) men det här var typ det första som jag verkligen fastnade för. ÄLSKAR den ljusa stenskivan i terrazzo. Är lite tveksam till underredet i svart metall men det var nedsatt från 2999:- till 1000:- så jag kände att jag kör ändå. Kanske kan man komma på någon lösning med att sätta skivan på något annat? Har ni tips får ni gärna hojta!

Gillar

Kommentarer

-
,
Har verkligen saknat inlägg om lägenheten och inredning! Vi är nog flera som hade önskat typ ett inlägg per dag om just det haha..
Tips är att köpa en färgburk och spraya underredet kanske? Varför inte i din väggfärg eller så?:)
E
,
Kan du inte visa ännu mer bilder på lägenheten nu när du kommit mer i ordning? Älskar sådana inlägg 😍
RebeccaWikell
RebeccaWikell,
Så fina bilder! Älskar allt! xx
nouw.com/rebeccawikell