Weekend snapshots

Hej på er! Tänkte berätta lite om min helg som bara sprungit förbi. Jag är ledsen att bloggen stått tom men jag har verkligen inte hunnit. I fredags hade jag ett långt möte på dagen och sen på kvällen hängde jag med Sofia och Amanda. Vi hade en myskväll med tacos framför idolfinalen. I lördagskväll hängde jag och F i stan, vi käkade burgare på Barrels och satt där länge innan vi åkte hem och sov. 

Men i söndags var jag lite bättre på att fota! Vi tog en sovmorgon, åt frukost på vårt stammisställe Gateau (haha), och åkte sen in till stan för lite julklappsshopping med resten av Sverige.. Kaos i stan dessa veckor innan jul nu! Undviker det helst, men det behövs ju göras. 

Min älskling <3

Mellan all shopping satte vi oss och fikade på Gretas på Haymarket. Älskar det stället och dom hade julpyntat delux! :-)

Eller hela stan var pyntad deluxe och i alla affärer spelades jullåtar. Har ni fått julkänslor än? Mina är knappt där men jag hoppas dom kommer snart! Mindre än två veckor kvar nu ju! 

Jag hittade verkligen inga julklappar tyvärr.. Men blev en till mig själv istället :-) Hur fin är inte denna goding? Kändes sååå jag och fanns bara 1 kvar så ja var tvungen haha. Den kommer HÄRIFRÅN! (reklamlänk)

Efter en lång dag i stan var vi helt slut när vi kom hem. Vi lagade köttfärssås och spagetti och myste sen i soffan hela kvällen och sen somnade F (han kan somna när som helst och överallt haha) så då kände jag också att det var dags att gå och lägga sig <3

Och i morse vaknade jag upp till detta vinterland! Det behövdes, äntligen lite vitt! :-) Allt blir ju så mycket ljusare och vackrare! 

Nu ligger jag här med den här lilla grisen som jag saknat <3 Jag var uppe vid 7 i morse för att åka hem och jobba lite och ta emot ett bud. Har inga speciella planer idag, men ska kanske förbi ett PR-kontor i eftermiddag. Vi får se! Uppdatera bloggen ska jag iallafall göra, haha. Vi hörs snart, puss! 


Gillar

Kommentarer