Wide & straight fit

Inlägget innehåller reklamlänkar

Hade någon bett mig för bara typ 2 år sedan sätta på mig ett par vida jeans hade jag totalvägrat haha, sen jag var 12 har stuprörsjeans varit det enda jag haft på mig. Helst svarta såklart, och snortighta hela vägen ner. Nu är jag faktiskt väldigt glad att den här lite vidare modellen kommit tillbaka, dels är det ju så snyggt men också bekvämt :-) Jeans kan ju dock vara rätt svårt att hitta, speciellt dom rätta man verkligen gillar. Så här nedan har jag samlat en hel del jeans jag hittade, alla är raka/vida och lite längre i modellen.

Ljusblåa - HÄR / Beige - HÄR

En butik jag alltid går till när jag behöver nya jeans är Weekday. Tycker att dom har dom bästa jeansen! Den här modellen "Rowe" är deras storsäljare just nu, och dom är raka och lite längre. Finns i massor av färger men dom här två blev mina favoriter! Beigt är ju riktigt fint till våren och sommaren. Såg btw att dom har 25% rabatt vid köp av 2 par jeans just nu. Så istället för 1000 kr för två så får ni just nu två par för 750 kr vilket är riktigt värt! 

HÄR / HÄR / HÄR

Älskar den här blåa tvätten!! Det passar verkligen till allt och ser så klassiskt men ändå fräscht ut. Alla paren kostar under 599:- och finns i flera färger. Dom i mitten är nog mina favoriter :-) 

Svarta - HÄR / Blåa - HÄR

Ett par svarta jeans är ett måste för mig i min garderob och räddar mig varje gång jag har ont om inspiration. Såg dom på Linn Ahlborg i en haul och dom var riktigt riktigt snygga! Dom blå är också väldigt fina och lite retro, gillade att dom har en slit längst ner på innerkanten. 

Ljusblåa - HÄR / Blåa - HÄR

Och till sist två budgettips! Dom här kostar båda 400kr/st, så himla bra pris för ett par jeans. Dom ljusblåa är ju verkligen helt perfekta, eller hur? Dom börjar ta slut på hemsidan, men finns fortfarande några storlekar kvar! <3

Gillar

Kommentarer