Wish-debut

Okej, jag har fått ett beroende haha. Wish! Ni har säkert hört talas om den appen. Det påminner väldigt mycket om Ebay och man kan verkligen hitta ALLT till sjukt låga priser. Jag älskar att kolla på wish-hauls på youtube och se vad folk beställer hem och hur det ser ut i verkligheten, så underhållande haha. Och inatt när jag inte kunde sova så testade jag att ladda ner appen för att se vad som finns. Slutade med att jag 10 minuter senare hade beställt sakerna ovan haha.

Roliga med Wish är att det är lättare att hitta saker än på Ebay där man måste söka rätt för att hitta saker. På Wish kan man liksom sitta och bläddra efter saker i timmar haha, men även söka om det är något specifikt man är ute efter. Tex typ "Sunglasses mirror" eller något. För er som har sett hauls på youtube så vet ni ju att det är ofta sakerna man beställer hem ser heeelt annorlunda ut i verkligheten haha. Man får ju vad man betalar för. Men i vissa fall så är sakerna faktiskt riktigt fina! Vi får väl se hehe, här är det jag beställde:

1. Solglasögon 0kr/16r i frakt: Asså gratis!? Haha, så sjukt. Men gillade modellen och hoppas dom är lika stora och snygga som dom såg ut på bild. Behöver verkligen flera solglasögon. Är nämligen expert på att ta sönder och tappa bort mina hehe. Och 16kr totalt är ju inte så dåligt haha. Fanns i massa olika färger och spegelglas i typ grönt, silver, rött osv. Dessa hette exakt "New cool personalized outdoor unisex travel uv protection sunglasses for men women", långt namn haha. Testa sök på det om ni vill hitta just dom. 

2. Bikini 62kr/27kr i frakt: Jag älskar modellen på den här bikinin!! Jag tog den i färgen grönt. Dock vet jag att bilderna ovan är tagna från ett annat bikinimärke som har såna bikinis, så vi får väl se hur bikinin jag får hem ser ut haha. Fanns också i massa fler färger och hette "Women bandage push-up padded bra bikini set swimsuit triangle swimwear bathing". 

3. Bikini 62kr/26kr i frakt: Gillade även denna modellen och att det är lite "struktur" på tyget så dom blir typ lite hårdare än vanligt baddräktsmaterial. Tog den i vitt, blir fint när man är brun! Fanns i färgerna på bilden och hette "NEW women bandage bikini set push-up padded bra swimsuit bathing suit swimwear".

Ja, det var det! Frakten är ju väldigt lång när man beställer såhär men det stod "förväntad ankomst: aug 27-sep 26", så man har ju lite koll iallafall. Tyvärr lär dom ju inte hinna komma till Palma men förhoppningsvis hinner man få använda bikinisarna någon gång innan säsongen är slut, och när jag och F åker utomlands i september! Om dom nu ser bra ut dvs haha. Vill ni att jag gör en typ "wish-haul" när jag fått allting? Och visar upp ärliga blilder och mina åsikter om sakerna? :-) Klicka på hjärtat här nere isåfall! <3<3


Gillar

Kommentarer