Beach day

Inlägget innehåller reklamlänkar från NA-KD.com & Nelly.com

Usch, i morse vaknade man upp till spöregn och jag kunde inte hålla mig från att längta tillbaka till Barcelona! Vi hade helt okej väder, vi var där i 4 dagar och hade sol 2 dagar och sen molnigt i 2 dagar. Perfekt för oss som ville blanda shopping med strandhäng! Såhär såg vår sista dag på stranden ut:

Såhär såg jag ut! Älskar den här gula toppen från Zara och mina Levis shorts, ni hittar dom HÄR

Älskar den här staden! Så fin med palmer och coola byggnader överallt. Vi hängde vid Barceloneta som är den stora stranden mitt i Barcelona. Det är många som inte gillar den, men jag ser inget fel på den. Det är ju verkligen ingen paradisstrand men det får man väl räkna med i en storstad. Väldigt mycket folk dock! 

Vi satte oss på Surf House (ett av mina favvoställen!) för lite frukost/brunch. Det ligger precis vid stranden och dom har supergod mat! Vi tog varsin pink lemonade och acaibowl, sen delade jag och Amanda även på lite avocado toast! Yum! 

Älskar min nya röda bikini! Ni hittar den HÄR

Sen blev det strandhäng för hela slanten fram till 2 då vi skulle åka hem. Haha, så fail. Vi kände ju typ "sista dagen, yolo! Vi vill få färg" så vi skippade solkräm och eftersom det blåste en del så kände man knappt att solen tog. Det fick vi äta upp sen :-) Vi var helt röda och det bara sved i ansiktet. Inte bra, måste bli bättre på att smörja in mig! Men jäklar vad man saknat att känna solens strålar <3

Gillar

Kommentarer