Bråvalla

En rejäl bildbomb från Bråvalla! // Hej på er! Ledsen att bloggen legat lite tom nu under helgen, men som ni vet har jag varit på Bråvalla och alltså haft fullt upp i 3 dagar. Knappt haft tid att sitta ner så det blev tyvärr inte av att blogga något där nere. Dock har jag fotat massa som ni kan se haha :-) Hur härligt? Tänkte berätta lite om helgen för er som vill veta mera! 

Fredag - Första Bråvalladagen! Ideal of Sweden hade fixat en härlig lunch åt oss på Trädgår'n, det var så himla mysigt där men tyvärr så spöregnade det så vi fick gömma oss under taket. Men mysigt ändå! Vi åt plockmat och drack massa mimosas och mohjitos! Eftersom det regnade så, så väntade vi med att åka till festivalen och istället åkte tillbaka till hotellet. Där fixade vi oss lite snabbt och förade uppe i sviten ett gäng! Väl på Bråvalla hade jag så sjuuuukt kul. Vädret sprack upp och vi hade en drömkväll. Såg Håkan, Alesso och The Chainsmokers under kvällen och det var så galet fett! Efter det blev det även en sväng till nattklubben Hugo där vi dansade loss till klockan 5 typ haha. Fattar inte hur vi orkade. 

Lördag - Vi vaknade upp och var helt döda haha, fullt förståeligt dock. Blev en lång frukost innan vi fixade oss och sen var det dags för rosé och pizza på terassen på vårt hotell. Tack gud för pizza haha, vi var ett gäng slitna tjejer och killar! Tog ett bra tag att komma igång igen, men vid 18-19 blev det supersoligt och vi åkte mot festivalen igen! Väl där så passade vi på att fota massa, åt churros, mat, drack drinkar och hade det härligt. Hade ingen artist jag supergärna ville se förutom Martin Garrix vid 1 på natten så blev en lång kväll ändå. Men när den konserten var slut så köpte jag och Josephine med oss pizza och åkte tillbaka till hotellet. SÅ skönt! 

Tusen tack Ideal of Sweden för en helt magisk helg! <3


Gillar

Kommentarer