Favoriter i skönhetsväg

Inlägget innehåller reklamlämkar från Lyko.se

Idag var jag en sväng till Farsta för att hämta ut nya p-piller, när jag väl var där passade jag på att gå och shoppa lite nödvändigheter i skönhetsväg, tänkte visa upp dom. Stora favoriter hos mig som jag kan rekommendera till alla! <3

Blå flaska - HÄR / Rosa flaska - HÄR / Hårspray - HÄR (full size)

Det bästa torrschampot någonsin enligt mig! Jag har haft några jobbiga veckor då detta torrschampo varit slut och jag har glömt köpa nytt. Jag har massor av torrschampon hemma från dyra märken som Kevin Murphy och Maria Nila, men slutar alltid att jag går tillbaka till detta budgetmärke. Finns inget som är så prisvärt och så bra som Batiste. Använt det i flera år nu och det har räddat så många dåliga hårdagar för mig haha! Även hårsprayen från Elnett är en favorit sedan länge! 

Trind Nail Repair - HÄR / Nagellack - HÄR

Dags att få fina naglar igen :-) Kommer ni ihåg att jag skrev om Trind tidigare i våras/vintras? Jag hyllar verkligen den produkten trots all kritik den fått!! För mig funkade det. Det är alltså ett genomskinligt lack man ska använda en gång om dagen i två veckors tid för att göra dom starkare, därefter räcker det med en gång i veckan. Jag som annars har riktigt tunna och sköra naglar fick äntligen stenhårda haha, och riktigt långa naglar!!! Så nice och ett bra alternativ om man inte vill gå och göra naglarna på salong. Dock tog mitt slut sen, så nu har jag gått ett par månader utan. Men nu är det dags igen! Nagellacket från Essie är också nytt. Lånade det från Amanda i helgen och jag älskade verkligen färgen så gick och köpte mig ett eget haha. Så fin färg! 


Gillar

Kommentarer