Heldag med Devote

Igår var det dags för en heldag med Devote! Trots vädret så hade vi en så himla härlig dag och när jag skulle gå och lägga mig på kvällen kände jag mig så glad och fylld av ny energi :-) Så glad över att blogga på en portal med så härliga tjejer! <3

Foto: Lisa Höök

Dagen började på Gröna Lund! Jag har inte varit där på typ 4-5 år så jag var grymt taggad! Dock kanske inte det ultimata vädret haha, men vi var nästan helt ensamma. Var definitivt inga köer iallafall vilket var skönt! 

GÄNGET! Första stoppet blev Jetline, lätt en av mina favoriter på Grönan! Såhär taggade var alla haha <3

Några galningar som åkte Insane om och om igen haha... Några av tjejerna vågade även åka den nya Ikaros. Helt galet, själv hade jag typ hellre dött haha! 

När det började spöregna fick vi såna här regnponchos haha, snyggt va? ;-)

Hela ligan haha, även Margaux lilla bebbe i vagnen. SÅ söt! 

Lunchstopp på Kryddhyllan innan 5 kampen! 

Haha, så seriösa! Herregud vad roligt det är med 5-kamp! Så kul grej att göra om man är ett gäng. 

Efter några timmar på Grönan var vi alla dygnsura och kalla, så då åkte vi mot Scandic Anglais för ett litet minievent där vi fick bli sminkade av Bare minerals och Buxom :-) Det var lagom behövligt haha, min mascara bara rann av allt regn och alla attraktioner. 

Sen tog vi taxis till Casinot här i Stockholm! Jag har aldrig varit där, men det var så himla intressant och roligt! Här ser ni några alkoholfria drinkar vi fick som var sjukt goda. 

Efter middagen fick vi en genomgång i Black Jack och Roulette, jag har aldrig spelat något sånt så jag var nybörjare. Men med lite hjälp så förstod man rätt fort. Självklart fick vi även spela lite också, och gissa vem som vann? Haha, fick en liten nalle som ett pris! Lagom nöjd :-) Vid 9-10 avslutades dagen och jag åkte hem. Tack Devote för en sjukt rolig dag! <3

Gillar

Kommentarer