Köpenhamn med Loréal

Har totalt missat att berätta om eventet i Köpenhamn som jag var på förra veckan! Har haft alldeles för mycket att göra.. Hur som helst! Vi åkte ju ner med Loréal för att ha en heldag med dom och lära oss mer om deras "Colourful hair" hårfärg. Jag och Bianca bodde ju på hotell så vi startade morgonen med en lång och ordentlig hotellfrukost. Finns det något bättre? :-) 

Efter det tog vi en taxi till Loréals huvudkontor för en genomgång och lite brunch, sen gick vi ut till vattnet utanför och blev upplockade med en "turist-båt"! Sååå himla mysigt var det och vi hade sån tur med vädret. Det var verkligen ett roligt sätt att se Köpenhamn på, åka genom små kanaler, kika på hus osv. Vi åkte nog runt en timme men det blev aldrig tråkigt! Tips på mysig aktivitet om det är fint väder. 

Nästa stopp blev Ganni's showroom! Vi fick kika på deras höstkollektion och åt massa gott. Gillar Ganni's kläder, så mycket fint! Och titta bara på deras showroom, det var så galet fint!

När vi var klara där så stod det 20 cykeltaxis utanför och väntade på oss haha! Så himla roligt var det, vi åkte runt en stund i Köpenhamn och tog oss till nästa stopp..

.. Som var en konstutställning! Vi fick lära oss lite mer om färger och hur likt det är konst när man färgar hår och sminkar sig. Det är ju faktiskt ganska coolt :-) Förstår inte hur frisörer gör när dom blandar alla färger och får det att bli fint haha! 

Vi hade paus en stund på eftermiddagen så jag och dom andra tjejerna från Sverige satte oss på The Union Kitchen och tog varsin cappuccino! 

Efter en lååång dag med massa aktiviteter så avlutades dagen på en restaurang för lite middag innan vi rörde oss mot flygplatsen och åkte hem till Stockholm! Så himla rolig dag! <3

Gillar

Kommentarer