Perfekta vardagsfrisyren + tävling

Inlägget är ett samarbete med Babyliss

Kommer ni ihåg hårtutorialen jag gjorde för några veckor sen i samarbete med Babyliss? Den verkade ni uppskatta och nu är det dags för nummer två. Jag har nu testat deras "Liss Brush" som är en värmeborste som används för att platta håret! Jag har ganska rakt hår naturligt, men oj vad denna borste gjorde mitt hår glansigt och följsamt! Tror ni kan se det i videon här ovan, älskade det haha! Tog även typ 2 minuter max för mig som har rätt tunt hår. Efter jag hade plattat klart håret så valde jag att sätta upp det halvt med en klämma. Verkligen en perfekt vardagsfrisyr jag använder flera gånger i veckan. Den funkar liksom alltid och sen kan man välja själv om man vill ha luggen framme eller hur högt upp klämman ska sitta! Och vet ni vad det bästa är? Ni kan nu vinna er en egen Liss Brush! 

Tävling: 

Det enda ni behöver göra för att vara med och tävla är att kommentera här nedanför i inlägget och berätta vid vilket tillfälle ni hade valt att använda produkten. Tex inför en partykväll, en dag på stan, en födelsedagsfest osv. Motivera även gärna varför ni vill vinna! <3 Glöm inte att skriva er mailadress så jag kan kontakta er om ni vinner! 

Vinnaren kommer presenteras på Instagram i slutet av juni! (Detta gäller även vinnaren av en Easywaves som ni tävlade om för några veckor sen, det blev lite försenat!)

HÄR ni köpa och läsa mer om Babyliss "Liss Brush"!


Gillar

Kommentarer