Poddar

Jag är verkligen nybörjare på poddgrejen haha.. Jag har egentligen typ aldrig förstått mig på charmen med att lyssna på poddar förrän nu. Har alltid lyssnat på musik när jag åker tunnelbana osv. Men nu när det varit soligt väder och jag har flugit en del så har det varit så mysigt att lyssna på poddar. Tiden går så fort ju :-) Dock lyssnat mycket på p3 dokumentär innan! Men dessa har jag fastnat för på senaste tiden: 

1. Tom och Petter: ÄLSKAR dessa killar. Lite kär i dom till och med haha.. Jag följer båda på instagram och dör för deras små videos där haha. Så blev jätteglad när jag såg att dom startat en podd också. Det är rätt korta avsnitt där om diskuterar massa olika random saker. Alltså, jag skrattar så högt när jag lyssnar på den. Precis i min humor haha.. Tips att lyssna på! Ni kommer älska den. 

2. Therese och Zäta: Mysig podd att lyssna på och gillar att den är lite mer "vuxen". Väldigt långa avsnitt men mysigt om att typ ska flyga eller något. Stör mig ofta på poddar där om typ pratar i mun på varandra osv, men det gör dom inte alls i denna. Väldigt lugn men rolig och intressant :-) 

3. Alla våra ligg: Kanske min favoritpodd haha.. Lyssnat på alla avsnitt och tycker den är så sjukt bra. Handlar alltså om 2 tjejer som sitter och pratar massa om sex, bjuder in sina gamla ligg osv. Väldigt intressant och roligt haha. Jag tycker själv att det är kul att prata om sex, så jag älskar hur öppna dom är! Verkligen tips tips tips! Så himla rolig! 

Till sist! Ni får supergärna tipsa mig om bra poddar! Är som sagt helt ny på detta och behöver hjääälp haha! Vad brukar ni lyssna på? <3

Gillar

Kommentarer