Sephora goodiebag

Förra veckan var jag på ett Sephora-event hos Vass där vi fick känna och klämma på höstens nyheter i smink och skönhetsväg. Så roligt! Och med oss fick vi typ världens mest generösa goodiebag! Detta är bara några av produkterna, men dessa är dom jag är mest taggad på att testa så ville visa er! Tror att dom flesta av produkterna kommer finnas hos Sephora i september! 

Make Up Forever "Artist Face Color" by Jessie J: Så fin 3-i-1 palett med bronzer. blush och en fin guld/beige highlighter! Små smart med alla samlade i en palett. Den ser verkligen så fin ut, men tyvärr lyckades jag ju ta nageln mitt i den så lite skadad blev den haha. 

Benefit "Foolproof Brow Powder": Blev så glad för denna produkt! Benefit är ju kända för deras brynprodukter och brynskugga är verkligen min personliga favorit då det är så enkelt och ser väldigt naturligt ut. Så smart med 2 färger i en, man vill ju alltid ha det mörkare längst ut och ljusare längst in. Man får även med en borste men den ser tyvärr lite svår ut enligt mig. Det är mer som en "svamp". 

TooCoolForSchool "Pumpkin purifying 24k mask": Asså hur ball är inte denna guld-mask!? Innehåller alltså inte bara pumpaextrakt utan även 24k äkta guld. Så sjukt haha. Den är verkligen så guldig när man applicerar den. Längtar efter att testa! 

Too Faced "Hangover 3-in-1 setting spray": Blev sååååå glad för denna! Jag älskar Too Faced och jag behövde verkligen en ny setting spray. Den innehåller även kokosvatten så när man sprayar så luktar det kokos i hela ansiktet haha, iallafall första 2 minuterna. Har inte hunnit testa den än så kan inte ge er någon recension. Men stort plus för att det är en stor flaska! 

Huda Beauty "3D Highlighter Palett Pink Sand": Asså woooow. Totalt missat att Huda Beauty ska komma till Sverige, innan har det ju typ bara gått att köpa på Sephora i Dubai. Älskade denna highlighterpalett och är så taggad på att testa, hennes produkter ska ju vara grymma. Den innehåller en krämhighlighter och tre stycken i puderform. Så fina färger! 

Sephora "Mixology": Hur perfekt är inte den här ögonskuggspaletten?! Perfekta blandningen av matta, skimriga, varma och kalla färger. Finns på riktigt inte en enda av dom 18 skuggorna som jag inte skulle använda. Gillar även att dom är ihopsatta 3 och 3 så man vet vilka färger som passar varandra om man har dålig fantasi någon dag haha. Kommer även med en borste som verkar bra! 

Gillar

Kommentarer