Veckans planer

Kan inte fatta att vi är inne på andra veckan i maj! Galet! Men jag bara märker vilken vår-människa jag är. Känner mig helt fylld av energi och så glad nu för tiden. Väldigt härligt :-) Enligt mig är maj den bästa månaden, kanske för att jag heter Maj i mellannamn också hehe.. Ser väldigt mycket fram emot den här månaden och framförallt denna vecka ska bli rolig! Här kommer veckans planer: 

Måndag - Jobba hemma på dagen och sen åka in mot MWM för att hämta två konsertbiljetter. Jag och Bianca ska nämligen gå på Ariana Grande på kvällen!! Vi har golden circle biljetter dessutom haha, ska bli riktigt roligt trots att jag inte är världens megafan av henne. Gillar dock många av hennes låtar och hennes röst är ju to tide for!

Tisdag - Inga planer på dagen tror jag! På kvällen ska jag på dejt :-) 

Onsdag - Ska på ett event som LEE håller i på morgonen vid 8.30 och sen hem. På kvällen ska jag på ett stort event/fest som Vass har bjudit in till, en YSL fest i en stor lokal. Ska bli så jäkla roligt! Måste hitta något att ha på mig nu typ haha! 

Torsdag - Inga planer vad jag vet! Förhoppningsvis kommer min almanacka någon gång denna vecka så jag kan börja ha bättre koll haha.. 

Fredag - Ska på ett trevligt lunchevent! På kvällen vet jag inte! 

Lördag/Söndag - Inga planer! 


Gillar

Kommentarer