Veckans planer

Woho! Nu drar vi in på slutspurten av den här våren och sommaren är fan här, så galet. Älskar det haha! Det händer verkligen så himla mycket roligt i maj och juni, hinner knappt njuta av nu:et. Det måste jag verkligen försöka bli bättre på! Här kommer mina planer för veckan: 

Måndag - Inga planer, för en gångs skull haha. Men det är bara sjukt skönt. Jag har väldigt mycket jobb att ta igen efter den här långhelgen så jag ska sätta mig en timme nu och bara beta av min mejl. Sen ut och leka med vovven i solen! 

Tisdag - Heldag med Devote! Vi ska mötas på Gröna Lund för en eftermiddag där, hur roligt? Har inte varit där på flera år haha. Sen har vi även 2 andra stopp efter grönan, men dom tror jag är hemliga. Vi har ingen aning om vad som händer iallafall haha. Kul ska det bli ändå! :-)

Onsdag - Lovisa ska ha ett event med Nelly på Berns som jag ska på! Älskar Lovisa och Nelly.com så det kan inte bli dåligt haha! <3

Torsdag - Jag ska in till stan på ett event med Hankypanky + Clarins på ett presskontor. Vet inte riktigt vad vi ska göra men det ska bli roligt. Inga andra planer för dagen efter eventet! 

Fredag - Hm.. Oklart just nu, men kanske kanske blir det Summerburst i Göteborg! Jag hoppas det, de vore så galet kul. 

Lördag/söndag - Inga planer på lördag om det inte bli Summerburst! Men packa, packa, packa.. För på söndag åker jag och Amanda till BARCELONA! Ska bli såååå jäkla fett! Längtar ihjäl mig nu :-) 


Gillar

Kommentarer