Veckans planer

Haha, jo jag vet att det är tisdag och detta inlägg kommer en dag för sent men men! Jag glömde igår helt enkelt :-) Den här veckan känns typ som den sista "riktiga" veckan innan sommaren drar igång ordentligt. Kan ni fatta att midsommar är nästa vecka? Och sen åker typ alla ens vänner iväg på resor och allt haha. Ska passa på att försöka träffa alla så mycket som möjligt nu. Hur som helst! Här kommer veckans planer: 

Måndag - Igår så hade jag så himla mycket jobb att ta igen efter Summerburst och Barcelona, jag satt i princip fast med datan haha men nu känns det äntligen som att jag är i fas igen. Så skönt! Hela kvällen gick åt till att kolla på OITNB säsong 5, redan fast! 

Tisdag - Liknande dag som igår. Jag ska bara jobba och när jag fått klart allt ska jag unna mig ett avsnitt hehe, i eftermiddag måste jag iväg och hämta ett paket och ikväll ska jag på dejt! 

Onsdag - Ska på ett event hos Vass, dom har ett event med Sephora som dom brukar ha 2 gånger om året. Vi ska få känna och klämma lite på höstens nyheter i smink och skönhetsväg. Ska bli riktigt roligt :-) 

Torsdag - Jag ska bara jobba hemma på dagen och sen på eftermiddagen ska jag och Bianca iväg på ett event i Gamla stan. Vet inte så mycket om det haha, men det blir trevligt! 

Fredag - Event med Bikbok på eftermiddagen men annars inga planer! Såg nu att Stockholm ska bjuda på strålande sol och 20+ hela veckan så jag måste klämma in några soltimmar också hehe. 

Lördag/Söndag - Min bror fyller år på lördagen och på söndagen ska jag fika hemma hos min kusin och träffa hennes bebis! Annars inga planer! 


Gillar

Kommentarer